Sjekker kontoen din

Hvis du vil sjekke om dataene dine kan ha blitt offentlig tilgjengelige:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Trykk på delen Datalekkasjekontroll på hovedskjermen.
  3. Når du blir bedt om å logge på My Kaspersky.

Når du har logget på My Kaspersky, vil kontoen sjekk starte automatisk.

4. Hvis du tidligere har logget på My Kaspersky, trykker du på Finn datalekkasjer .

Hvis kontoen din har en mulig lekkasje, viser appen en liste over nettsteder hvor lekkasjen kan ha oppstått, dato for den mulige lekkasjen og datakategorien som kan være kompromittert. Appen viser også råd om hva du skal gjøre hvis dataene dine har blitt lekket.

Hvis du vil ha mer informasjon om den mulige datalekkasjen og vise Kasperskys anbefalinger, trykker du på nettstedet.

5. Appen lagrer hver avkrysset konto i en liste over kontoer som sjekkes automatisk hver dag.

Du blir varslet hvis det blir oppdaget en mulig datalekkasje.

Hvis du har brukt konto Kontroller funksjon i Kaspersky Security Cloud app på enheten din, vil vi kopiere din e-postliste til datalekkasjekontroll funksjon i Kaspersky-appen på den samme enheten. Sørg for at ditt personlige eller familie eller Kaspersky Plus- eller Premium-abonnement er aktivert i begge appene for at dette skal skje.